Over de docent

De drukte van studeren en een stressvolle baan zette mij ertoe om op zoek te gaan naar manieren om te kunnen ontspannen. Yoga bleek voor mij goed te helpen en bracht me meer uit mijn hoofd. Na een aantal jaar gewerkt te hebben merkte ik toch dat ik iets miste. Ik voelde dat ik meer wilde leren over yoga en tegelijk meer inzicht in mijzelf wilde krijgen en ik besloot in 2015 een yogaopleiding te gaan volgen.

Ik heb de vierjarige opleiding Yoga en Wijsbegeerte bij Saswitha in Bilthoven gevolgd. Dit is de oudste opleiding tot hatha yogadocent in Nederland en is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland. Deze opleiding heeft mij de essentie van yoga geleerd: de verbinding tussen adem, beweging en ontspanning. Na het afronden van het derde jaar, dat gericht was op chakra psychologie en yoga, heb ik in het vierde jaar gekozen voor zwangerschapsyoga als specialisatie. Tijdens dit laatste jaar was ik zwanger en was het bijzonder om zwangerschapsyoga ook te ervaren als zwangere vrouw.

Tevens heb ik bij de Saswitha opleiding de volgende modules afgerond: Adem en Ademtherapie, Ayurvedische Massage en het themaweekend Yoga en Ayurveda.

Mijn ervaring is dat yoga je kan helpen om meer ontspanning te ervaren en om meer in contact te komen met je lichaam. Yoga heeft me geholpen om meer naar mijn lichaam en gevoel te luisteren.

Het is mijn passie om yogales te geven zodat je meer ontspanning, balans en energie gaat ervaren. Daarnaast wil ik je graag helpen om meer in contact te komen met je lichaam en je intuïtie.

Namasté,

Bibi