Over mij

Ik ben Bibi en ik woon in Maastricht. Als tiener zat ik veel in mijn hoofd en ik besloot yoga te proberen. Er ging een wereld voor me open. Yoga gaf me rust en meer inzicht in mijzelf. De toenmalige docent waarbij ik de lessen volgde inspireerde mij om ook yogadocent te worden.

In september 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot yogadocent aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Dit is de oudste opleiding tot yogadocent van Nederland, erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland en de Europese Yoga Unie. In het vierde jaar heb ik me gespecialiseerd in yoga geven aan zwangere vrouwen. Naast de basisopleiding heb ik de volgende modules succesvol afgerond: adem en ademtherapie en ayurvedische massage. Verder heb ik bij verschillende yogadocenten lessen en workshops gevolgd en een cursus Ascension meditatie afgerond. Ik geef les sinds 2016.

Yoga heeft me geholpen in contact te komen met mijzelf. Het houdt mijn lichaam en geest gezond. Yogaoefeningen geven me ontspanning, balans en energie.

Het is mijn passie om yogales te geven zodat je meer ontspanning, balans en energie gaat ervaren. Daarnaast wil ik je graag helpen om meer in contact te komen met je lichaam en je intuitie.

Namaste,

Bibi